Straatweg Group

House of Brands

Bij de Straatweg Group vormen we een uniek "House of Brands", bestaande uit een 4-tal merken die elk een specifieke rol vervullen. Hoewel deze merken zich onderscheiden door hun doelgroepen en specialisaties, delen ze dezelfde kernwaarden en vormen ze samen één hechte familie.

TWEE ENTITEITEN

Qbig en Orange Plastics: Het fundament

De kern van Straatweg Group wordt gevormd door twee belangrijke entiteiten: Qbig en Orange Plastics. Deze merken staan centraal en vertegenwoordigen de spil van onze activiteiten. De Straatweg Group fungeert als de verbindende factor tussen deze twee entiteiten.

Bij Qbig Packaging ontwikkelen we een IP-portfolio voor Fitments voor de FIBC industrie. We zijn gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen voor vloeibare, vaste en droge ingrediënten die tijdens de operationele activiteiten een maximale efficiency en dus waarde creëren voor onze klanten. In de markt worden we erkend als experts in de ontwikkeling van inventieve industriële kunststofonderdelen en -oplossingen. Orange Plastics is de drijvende kracht achter de engineering, matrijsbouw en het spuitgieten van kunststof onderdelen. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis kunnen wij in zeer korte doorlooptijd van idee tot product komen. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten die niet alleen economisch waardevol zijn, maar ook het milieu respecteren.

DUURZAAMHEID

R2S:
Duurzaamheid in actie

R2S belichaamt onze toewijding aan duurzame en circulaire productiemethoden. Het R2S-keurmerk staat garant voor duurzaam en circulair geproduceerde goederen en wordt met trots gedragen. Met dit keurmerk nemen we onze klanten actief mee in het vergroenen van hun kunststof spuitgietproducten en kwantificeren dit middels CO2-calculaties. Het benadrukt onze inspanningen om verantwoord te produceren.

TOTAALOPLOSSING

IBC Store:
De inkt specialist

IBC Store richt zich voor het grootste gedeelte op de gespecialiseerde inktmarkt en positioneert zichzelf als de ultieme "inktspecialist". Met diepgaande expertise bedienen we deze B2B nichemarkt met precisie en passie. Het overige deel bestaat voornamelijk uit hoog-viscose producten, waarbij onze complete verpakkingsoplossing zorgt voor minimaal residu. Hoewel elk van onze merken een eigen identiteit heeft, delen ze de overkoepelende visie van Straatweg Group: duurzame groei, innovatie en samenwerking. Samen vormen ze ons ‘house of brands’ waardoor we onze klanten en partners in elke fase van hun reis kunnen ondersteunen.