Straatweg Group

Onze kernwaarden

Kernwaarden

Duurzaam

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en zijn ons zeer bewust van onze rol hierin. Bij elke stap die we zetten houden we rekening met de wereld van morgen en proberen met kleine én grote stappen echte verduurzaming te realiseren.

Kernwaarden

Groei

Groei is de motor achter onze voortdurende ontwikkelingen en successen voor onszelf, maar ook voor onze partners. Het stelt ons in staat om blijvend te investeren in R&D, onze vaardigheden en capaciteiten uit te breiden en sterke relaties op te bouwen om nieuwe markten te verkennen.

Kernwaarden

Innovatie

We geloven dat innovatie de sleutel is tot het voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten en het ontwikkelen en realiseren van duurzame oplossingen voor de toekomst. Het stelt ons in staat om voorop te blijven lopen in onze industrie en waarde toe te voegen aan alles wat we doen.

Kernwaarden

Samen

Wij beschouwen samenwerking als een fundamentele waarde. Wij geloven dat het mogelijk maakt om gezamenlijk succes te bereiken en een positieve impact te hebben op onze planeet. Dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen met al onze partners en stakeholders.