Straatweg Group

Ons verhaal

Samenwerking, innovatie, duurzaamheid en groei

De kernwaarden van Straatweg Group

In een tijdperk waarin verandering de norm is en technologie zich razendsnel ontwikkelt, is de Straatweg Group een partner die mee blijft denken.

Wij staan voor samenwerking, innovatie en duurzaamheid, en we zijn er trots op om deze kernwaarden in al onze activiteiten te omarmen en uit te stralen.

Partnerschap voor ware innovatie

Onze missie

Bij Straatweg Group geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Onze missie is duidelijk: we willen samen met onze klanten en stakeholders grensverleggende, duurzame kunststofoplossingen ontwikkelen. We zien onszelf als de brug tussen ideeën en realiteit, waarbij we producten en diensten ontwikkelen die niet alleen het succes van onze partners bevorderen, maar ook bijdragen aan de bescherming van onze planeet.

Een duurzame toekomst voor iedereen

Onze visie

Straatweg Group kijkt vooruit naar een toekomst waarin duurzaamheid niet de uitzondering, maar de norm is. We streven naar een wereld waarin onze producten en diensten niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook een positieve en duurzame impact hebben op onze planeet. Onze visie is duidelijk: we willen onze klanten en partners begeleiden op hun pad naar duurzame groei.

Qbig Packaging, Orange Plastics, duurzaamheidslabel R2S en IBC-Store

Het pad naar duurzaamheid

Samen met Qbig Packaging, Orange Plastics, duurzaamheidslabel R2S en IBC-Store zetten we stappen naar een duurzamere toekomst. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten die niet alleen economisch waardevol zijn, maar ook het milieu respecteren. Onze samenwerking, innovatie en duurzaamheidsinspanningen zullen blijven evolueren en groeien, omdat deze drie pijlers het fundament zijn van ons bedrijf.

certificering

Kwaliteitsbelofte

We leggen de lat voor onszelf hoog en willen vooroplopen in kwaliteit om onze klanten blijvend te kunnen ontzorgen in de alsmaar toenemende en veranderende eisen rondom regelgeving en traceerbaarheid. Met onze ISO9001 certificering laten wij zien dat wij de kwaliteitsstandaarden serieus nemen en met de onlangs ingezette weg om ook ISO 14001 gecertificeerd te zijn, laten we zien dat onze duurzaamheidsinspanning structureel zijn.

klaar voor de uitdagingen van de toekomst

Samenwerking

Ons technisch team, bekend om hun expertise en inlevingsvermogen in de wensen van de klant, werkt elke dag met passie om onze doelen te halen. We hebben door de jaren heen sterke banden opgebouwd met zowel partners als klanten, sommige relaties bestaan al meer dan 15 jaar. Dit zegt veel over de solide basis van vertrouwen en samenwerking waar wij als bedrijf zoveel waarde aan hechten. En daar zijn we trots op! Bij Straatweg Group zijn we klaar voor de uitdagingen van de toekomst, en we kijken ernaar uit om deze reis naar een duurzamere wereld met u voort te zetten. Samen kunnen we de norm van duurzaamheid definiëren en streven naar een betere toekomst voor iedereen.